sejak bernaung di bawah syarikat produksi terkenal , MIG se makin banyak pula video parodi yang dihasil kan oleh Bobo .
Jika sebelum ini Bobo pernah popular dengan parodi lagu Sayang nyanyian Shae dan Diamond , Rihanna , terbaru menerusi laman web rasmi MIG Online, Bobo dikatakan telah tampil dengan video terbarunya menerusi lagu Jahat nyanyian Stacy .

Menerusi respon para peminat yang menyaksikan  video di laman Fabook rasmi Stacy, ramai antara mereka meng kritik video berkenaan sehingga ada yang mengatakan Bobo sebagai budak gila yang memburuk kan nama Malaysia.

Meskipun Bobo dihentam dan di kritik teruk oleh peminat, bagi  kami sendiri sangat terhibur dengan video parodi yang dihasilkan, cuma kalau boleh gaya dan reaksi muka itu biarlah dipelbagaikan agar penonton tidak boring asyik melihat gaya lenggokan yang sama sahaja.

Apa pun jom layan video perodi Jahat yang dihasilkan oleh Bobo selepas ini. Semoga terhibur!

SUMBER:OHBULAN
KAD PERKAHWINAN
,o,
5/22/2013 13:56:34

bibir hitam..perokok tegar..

Reply
mcm sawan hanjing +babi+tenok+tapir= ko bobo yg mengelikan n meloyakan teka aku puihhhhhh
5/22/2013 14:13:11

Reply
mcm berok kn cabai ja...
5/22/2013 15:13:56

Reply
apa dia buat ni?????memalukan stacy...lingkunglah album stacy klu mcm ni...tlalu free & bosan kt rmh dia ni tulah buat kerja x bfaedah ni
5/22/2013 17:20:11

Reply
sial laahh
5/22/2013 18:11:50

go baby go!!

Reply
hahahaha...lucu la bobo ni
5/22/2013 20:53:15

hahahaha...lucu la bobo ni

Reply

Babinya kamu...
Jibauknya kamu....

Reply
ida
5/22/2013 23:03:50

gaya sama......membosankannnnnnnnn
dah makin over lak budak nie skg... meluattt

Reply
bibir tebal,hidung besar,muke besar badan kecik...akal sikit terencat..muke xtau malu punye lelaki..eh,,silap,jantan!!!
7/2/2013 22:31:30

Reply



Leave a Reply.